Najuspešnejše društvo v letu 2010 in 2012!

 
V letu 2010 je DF SVIT bilo absulutno najuspešnejše foto društvo v Sloveniji!
 
Najuspešnejša razstavljalka v državi je bila Andreja Ravnak. S tretjim mestom ji je družbo delal Žiga Gričnik, a tudi drugi so se odrezali odlično. ( 4. mesto Matej Peljhan, 5. mesto Andrej Potrč, 6. mesto Matjaž Čater, 8. mesto David Brusnjak, 9. mesto Ana Šišak in 10. mesto Sonja Buhvald )!
 
Tudi naj posnetek je pripadal članu DF SVIT. Najuspešnejši posnetek leta 2010 je bil Men are from Mars, Women are from Venus fotografa Mateja Peljhana. Drugo mesto je pripadalo fotografiji Bitter Sweet Simphony avtorice Andreje Ravnak. Njena pa je tudi tretjeuvrščena in že skoraj kultna, Zeitgeist. Tudi naslednja tri mesta so pripadala fotografijam članov DF SVIT.
 
Leto 2010 je bilo torej izredno uspešno za člane našega društva in društvo samo. Od vseh naporov smo se očitno utrudili ali pa smo le pustili možnost tudi drugim društvom, saj v letu 2011 nismo kandidirali.
 
Leto 2012 pa je zopet pripadalo DF SVIT, saj smo ponovno postali najuspešnejše foto društvo v državi! Med najuspešnejšimi posamezniki je drugo mesto pripadalo Mateju Peljhanu, Andreji Ravnak pa četrto.
 
Dragi društveni kolegi, naj vam bodo ti rezultati vzpodbuda za naprej. Ste člani najuspešnejšega foto društva v državi in s svojimi deli  in delom lahko prispevate, da bomo to tudi ostali.
Čestitke in pohvale vsem!